Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

VERHUUR ACADEMY "opgericht in 2011"

 Vastgoedopleidingen voor huur - verhuur - beheer van woonruimte

"Online leren wanneer en waar je wilt met ons E-Learning platform"

HUURRECHT WOONRUIMTE BASIS

TERUG NAAR OPLEIDINGEN

De training huurrecht woonruimte juridische zaken op gebied van woonruimte, huuroverkomsten, rechten en plichten en nog veel meer. Wij gaan nader in op het huur- en contract recht, huurbeding, appartementsrecht en overeenkomsten voor de verhuurmakelaar zoals bemiddeling en beheer.

Wij zullen ook nader ingaan op de laatste stand van zaken omtrent de courtage.


Iedereen die betrokken is bij het sluiten van huurovereenkomsten dient over voldoende basis kennis te beschikken van het huurrecht. Het aanpassen van artikelen in een huurovereenkomst op eigen initiatief of op verzoek van een verhuurder brengt gevaren met zich mee. De basis huurovereenkomst van het ROZ is niet voor iedere situatie een passende oplossing. In deze training gaan wij nader in op de huurovereenkomst, het juist toepassen van de verschillende artikelen. U leert wat wel en wat juist niet mogelijk is en u bent weer op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Voor wie?

De training huurrecht woonruimte compleet is bestemd voor (verhuur) makelaars, woonconsulenten, medewerkers wooncorporaties, beleggers en alle particuliere verhuurders van woonruimte.


Programma

 • huur- en contract recht
 • appartementsrecht
 • huurbeding
 • bemiddeling overeenkomst
 • beheer overeenkomst
 • introductie huurovereenkomst
 • soorten huurovereenkomsten
 • begin en einde huurovereenkomst
 • bijzondere clausules
 • verplichtingen huurder en verhuurder
 • huurovereenkomst in detail besproken
 • kamerverhuur
 • leegstandswet

Vooropleiding

Voor deze opleiding is minimaal MBO+ werk- en denkniveau van belang. Daarnaast heeft u reeds enige kennis en interesse op het gebied van vastgoed en bent u voldoende thuis in het lezen en begrijpen van contracten.


Verworven kennis

Na het doorlopen van deze training heeft u een actuele kennis van het huur- en contract recht, opmaken van huurovereenkomsten, de laatste regelgeving en de rechten en plichten.


Tijdsduur, leermiddelen en investering

De training huurrecht woonruimte wordt gegeven in een dagdeel van in 4 uur. Daarnaast dient u nog rekening te houden met enige zelfstudie ter voorbereiding op de training zelf.


Na inschrijving en ontvangst van uw betaling ontvangt u een compleet werkboek met praktijkgerichte theorie, modellen en tips voor zelfstudie. Tevens krijgt u een persoonlijke inlog op ons kenniscentrum / E-Learning platform. De leergang wordt afgesloten met een kennistest. Na het met goed gevolg doorlopen van de opleiding ontvangt u het certificaat Leergang Verhuurmakelaar Woonruimte Compleet.


De kosten voor de training "Huurrecht Woonruimte Compleet" bedragen € 395,- btw vrijgesteld en is inclusief alle leermiddelen, waaronder het boek Huurrecht Woonruimte.

Voor leden van een aantal brancheverenigingen gelden speciale kortingen, vraag hierna bij uw organisatie.

Wilt u de training volgen als PE (permanente educatie), dien dan een verzoek in bij uw branchevereniging.

INSCHRIJVEN