Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

VERHUUR ACADEMY "opgericht in 2011"

 Vastgoedopleidingen voor huur - verhuur - beheer van woonruimte

"Online leren wanneer en waar je wilt met ons E-Learning platform"

Leergang Verhuurmakelaar woonruimte basis

LEERGANG VERHUURMAKELAAR WOONRUIMTE BASIS

TERUG NAAR OPLEIDINGEN

Het huren en verhuren van woonruimte vraagt om specialistische kennis van de verhuurmakelaar. Een goede verhuurmakelaar is de verbindende schakel tussen huurder en verhuurder en dient steeds een goede afweging te maken tussen belangen en zekerheden om tot een geslaagde transactie te komen.De eisen die gesteld worden aan een verhuurmakelaar worden steeds zwaarder. Zowel huurders als verhuurders stellen met enige regelmaat een verhuurmakelaar aansprakelijk als er ergens tijdens de bemiddeling iets onverhoopt fout loopt. De opleiding tot verhuurmakelaar verhoogt uw vakkennis en verschaft u meer inzicht in het gehele proces van verhuur.


Voor wie?

De leergang Verhuurmakelaar Basis is een verkorte versie van de complete leergang met geselecteerde onderwerpen die bestemd zijn voor de dagelijkse praktijk. Voor iedereen die wil gaan werken als (assistent) verhuurmakelaar of woonconsulent. Deze leergang is ook bij uitstek geschikt voor de belegger in woonruimte.

Programma

 • introductie verhuurmakelaar
 • opname woningen
 • vaststelling huurprijs
 • beheer
 • selectie huurders
 • bezichtiging en bemiddeling
 • screening
 • vastlegging afspraken
 • sleuteloverdracht
 • basiskennis huurrecht
 • huurcontracten
 • huurincasso
 • communicatie en integriteit

Vooropleiding

Voor deze opleiding is minimaal MBO+ werk- en denkniveau van belang. Daarnaast heeft u reeds enige kennis en interesse op het gebied van vastgoed en bent u voldoende thuis in het lezen en begrijpen van contracten.


Verworven kennis

Na het doorlopen van de gehele opleiding bent u in staat om op te treden als (assistent) verhuurmakelaar of woonconsulent. U heeft ruime kennis van het proces van huur tot verhuur en kunt de meest voorkomende vragen van uw cliënten beantwoorden.


Tijdsduur, leermiddelen en investering

De opleiding tot verhuurmakelaar praktijk wordt gegeven in 4 dagdelen. De start is minimaal 2 keer per jaar in maart en september, steeds op vrijdagmiddag in Utrecht.

Daarnaast dient u rekening te houden met enige zelfstudie ter voorbereiding op de trainingsdagen.


Voor iedere module ontvangt u een werkboek met praktijkgerichte theorie, modellen, tips voor zelfstudie en nadere verkenning. De leergang wordt afgesloten met een kennistest. Na het met goed gevolg doorlopen van de opleiding ontvangt u het certificaat Leergang Verhuurmakelaar Woonruimte Basis.


De kosten voor de opleiding tot verhuurmakelaar bedragen € 1.275,- (prijs 2022 - btw vrijgesteld) en is inclusief alle leermiddelen.


Alle informatie over de opleiding als PDF

Wij hebben een uitgebreide informatie brochure over deze opleiding gemaakt om rustig te kunnen nalezen of om de keuze voor de opleiding te bespreken met jouw manager binnen de organisatie waar je werkzaam bent.

TELEFOON 0113 854030

INSCHRIJVEN

EMAIL